Modelling clay

We carry a large selection of both classic modelling clay and Foam Clay, which is a soft, lightweight modelling compound with a coarse consistency of polystyrene beads. Choose from packs of modelling clay in one colour, packs of assorted colours or modelling clay sets with both clay and tools.

 

>

{{ totalCount }} items

{{ $t("You\u0020have\u0020seen\u0020\u00251\u0020of\u0020\u00252\u0020items").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Spark børnenes kreativitet i gang med modellervoks

Her hos Creativ Company finder du et stort udvalg af modellervoks. Du kan vælge mellem modellervoks i enkelte farver, pakker med assorterede farver eller modellervokssæt med både voks og redskaber.

Det er et billigt materiale, som kan genbruges uendelige af gange. Med modellervoks i hjemmet har du altid noget underholdning til de mindste klar. Det er en fremragende måde at præsentere kreativiteten på, og samtidig kan du få lidt tid på egen hånd.

Forskel på almindeligt modellervoks og soft clay

Soft foam clay er en blød og let modelleringsmasse som har en grov konsistens af polysterenperler. Perlerne tørrer ikke og kan genanvendes utallige af gange. Derudover giver det en helt anden følelse at røre ved, som kan være til stor fornøjelse for de små. Du finder soft foam i flotte neonfarver her på siden.

Soft clay er det ord, som vi også ofte forbinder med almindeligt blødt modellervoks. Begge varianter finder du i alverdens farver, som vil vække stor begejstring hos både de små og store børn.

Tips til modellervoks

Husk altid at putte modellervoksen tilbage i bøtten eller pak den godt ind. Dette gør at modellervoksen ikke udtørrer. Hvis uheldet dog er ude, kan du forsøge at gøre det blødt igen ved at lægge en våd klud omkring voksen.

Hav altid nogle forskellige farver på lager. Det kan hurtigt blive kedeligt og uinspirerende, kun at have én enkelt farve at lege rundt med. Dette kender vi også fra andre hobbyprojekter såsom farvelægning og strikning – det bliver altid lidt sjovere jo flere forskellige farver, man har til rådighed.

Pynt gerne børneværelset med de små værker, som vil vække en stolthed i børnene, at de har noget stående, som de selv har kreeret.

Modellervoks er verdens bedste underholdning til de små

Modelleringsmasse og modellervoks er den bedste underholdning til de små børn. Det sviner ikke nær så meget som maling og tuscher, og børnene kan sidde selv med det uden, at du hele tiden skal have et øje på dem.

Modellervoks er en hyggelig aktivitet for børn i alle aldre. Det er en perfekt måde at præsentere de helt små børn for en nem og samtidig udfordrende kreativitet. De kan sammensætte de flotte vokse i alverdens farver og forme figurer lige som de ønsker. De kan både rulle, trille forme eller anvende små udstikker til formålet. Giv gerne dine børn frit spil, så de oplever glæden og den store fornøjelse ved modellervoks.

Du kan købe modellervoks til børn fra 2-årsalderen, som du finder i vores sortiment. Her medfølger små værktøjer til modellervoksen, som gør legen endnu sjovere. Det kræver ikke mere end en pakke modellervoks, og så har du en kreativ og underholdende leg til flere timer.

Prøv også vores andre modelleringsmasser:

Go back
I'm shopping as
Continue as guest
Your benefits of login

✔ Your personal wishlist

✔ See your order history

✔ Easy checkout
Your benefits of login

✔️ Your special prices

✔️ Special B2B products

✔️ B2B marketing universe
Your benefits of login

✔ Content especially for you

✔ Your special prices
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.