Decoupage glue and lacquer

Do you like to work on craft projects using decoupage techniques? Find a wide selection of decoupage glue and varnishes here. We stock all kinds of special adhesives for paper, fabric, decoration etc. Many of our glues are suitable for children and can be washed off easily. See our glues and decoupage lacquer below.

 

>

{{ totalCount }} items

{{ $t("You\u0020have\u0020seen\u0020\u00251\u0020of\u0020\u00252\u0020items").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Brug decoupagelim og lak til dine hobbyprojekter

Decoupagelim og lak er en nødvendighed i enhver hobbyentusiasts skab. Når du har lim og lak, bliver det muligt at skabe uanede mængder af kreative dekorationer. Decoupagelim og lak kan bruges til mange forskellige hobbyprojekter. Du kan bruge det til træ, papir, sten og meget mere. Har du en god decoupagelim, betyder det også, at dine hobbyprojekter bliver mere holdbare. Hvis du laver en masse hjemmelavede kreationer, som du sælger eller forærer væk, så er det rart at vide, at det holder godt og ikke går i stykker.

Der er ingen grænser for, hvilke hobbyprojekter du kan lave. Især ikke, når du har en god decoupagelim. Du kan både lave klassiske , hvor du f.eks. klipper ud af ugeblade og aviser, og sætter det sammen til et kunstværk på et stykke karton. Du kan også bruge det, hvis du f.eks. skal lime perler på en æske. Lak er også godt at have på lager, hvis du gerne vil lakere dine færdige kreationer. Det kan f.eks. være træ, sten eller fimoler, da det får en flot glans og en bedre holdbarhed af at blive lakeret. Lakken har altså både en æstetisk og praktisk værdi, som kan gøre noget ekstra for dine hobbyprojekter.

Vær kreativ med decoupage

 Decopage kan være en hyggelig aktivitet, hvor hele familien kan være med. Det kræver ikke mange materialer, blot noget karton eller papir, og så selvfølgelig en masse servietter, blade eller aviser, som I kan klippe motiver ud af.

Ud over blade og karton, skal du bruge en saks og naturligvis noget decoupagelim og lak. Når du har klippet de udklip ud, som du vil bruge, kan du pensle lidt lim på bagsiden af udklippet og sætte det fast på kartonet. Lad gerne nogle af klippene lappe ind over hinanden, hvis du vil skabe et spændende udtryk i dit kunstværk. Når limen er tør og alle klippene er kommet på, så kan du afslutte med lak. Vælg en blank lak, hvis du gerne vil have et skinnende udtryk.

Decoupage kan laves på mange forskellige måder, og du kan skabe mange slags udtryk, når du laver decoupage. Når du går i gang med at klippe motiver ud af blade og aviser, kan du f.eks. gå efter bestemte motiver, så din decoupageplakat afspejler et tema. Måske er du vild med musik eller dyr. En decoupageplakat der siger noget om dig personligt, er helt sikkert sjovest at lave. Det er muligt at skabe lige præcis det motiv, som du ønsker, det er bare med at lade fantasien få frit løb.

 

Brug decoupagelim og lak på alverdens materialer

Decoupagelim og lak kan bruges til mange forskellige formål. Du kan som nævnt bruge det til at lave en plakat med, hvor du limer små udklip på. Men du kan også sagtens lave decoupage på andre ting.

Er du f.eks. vild med at lave ting af papmache, så kan du også dekorere dine papmachefigurer med decoupage. Lav f.eks. årets julekugler til juletræet af papmache, og find servietter eller blade med julemotiver, som du kan klippe ud og lime fast med decoupagelim.

Du kan også lave decoupage på en kasse af træ eller papir. På den måde kan du få skabt en rigtig flot og personlig kasse, med præcis de motiver, som du kan lide. Når der skal laves pustede æg til påske, så er decopage også en oplagt mulighed.

Højtiderne er i det hele taget en god mulighed for at skabe noget kreativt og hjemmelavet pynt. Her samles familien og alle kan være med, både børn og voksne. Sæt jer rundt om et stort bord og find alle materialer frem. Det er nærmest muligt at dekorere alt, så længe du har noget decoupagelim og lak. Det handler blot om at være kreativ.

Skab en flot finish med lak

Decoupagelim går hånd i hånd med lak. Lak giver dine kreative projekter en rigtig flot finish, og det kan tilmed være med til at beskytte dine kreationer, så de holder længere. Noget lak er også vejrbestandigt, hvilket er en fordel, hvis du laver ting, der skal stå udenfor.

Det ser f.eks. rigtig flot ud, hvis du har lavet en æske, som du har dekoreret med forskellige udklip, hvis den får noget lak, som er let skinnende. Ud over at det gør den mere holdbar, så giver det også et lidt mere professionelt udtryk til æsken.

Lak kan også bruges til mange andre projekter end decoupageprojekter Du kan bruge det, hvis du har malet med maling på sten eller træ. Lakken giver dem en klar eller mat overflade, alt efter hvilken lak du bruger.

Når du skal påføre lakken på dine projekter kan du bruge en pensel. Lad dit projekt tørrer helt, inden du f.eks. sætter det udenfor. Når lakken er helt tør, kan du glæde dig over den fine kreation, som du har skabt. Hjemmelavede kreationer er altid hyggelige at have stående i hjemmet, men er også ideelle som gaver.

Lim og lak i forskellige størrelser og formater

Decoupagelim og lak er godt at have, hvis du af og til kaster dig ud i at lave kreative projekter. Der findes imidlertid et hav af varianter, når det kommer til decoupagelim og lak. Du kan f.eks. få det i beholdere af forskellige størrelser. Er det kun dig selv, der har brug for noget lim og lak, så er det måske ikke den helt store limtube, du skal have fat i. Er det derimod hele familien, der ofte finder den kreative side frem, så kan det være, at der er brug for en god portion decoupagelim og lak. Især ved højtider som jul og påske, kan der nemt blive brugt den del decoupagelim og lak, når der skal skabes og dekoreres kræmmerhuse, julekugler og påskeæg. Med de rigtige materialer er der rig mulighed for at skabe noget flot hjemmelavet pynt, der kan tages frem år efter år. Måske skal der også laves kreationer, der egner til fødselsdagsgaver og julegaver. Enhver bedsteforælder vil elske at få et hjemmelavet stykke julepynt af børnebørnene.

Go back
I'm shopping as
Continue as guest
Your benefits of login

✔ Your personal wishlist

✔ See your order history

✔ Easy checkout
Your benefits of login

✔️ Your special prices

✔️ Special B2B products

✔️ B2B marketing universe
Your benefits of login

✔ Content especially for you

✔ Your special prices
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.